Despre Noi

Locul ideal in care poti inregistra si produce orice gen muzical dorit, fie ca esti la inceput de drum, sau nu! 

 

Quantiz Studio Records  este un studio de inregistrari si productie muzicala, situat intr-un loc linistit in care iti poti savura relaxat cafeaua la terasa cu noi, in timp ce ne poti face o mica descriere referitoare la viziunea ta, despre ce doresti sa obtii, cui doresti sa te adresezi si mai ales sa te cunoastem cat mai bine pentru a afla exact ceea ce ti se potriveste. Buna comunicare si intelegere reciproca dintre producatorul muzical si artist sunt extrem de importante!

In functie de bugetul alocat iti putem intrece usor asteptarile, de la mic la mare, avand in vedere ca studioul e dotat si pregatit de la o vreme pentru platformele media din strainatate, platforme unde se afla de regula “crema” trendului dpdv sunet.

Studioul e anume construit la casa, iar pentru lucru detine 2 camere largi, ambele de aprox. 8m / 4 m, adica o camera tehnica (productie)¬† si o camera pentru “live” unde se inregistreaza instrumentele acustice si vocile. Dispune si de un loc de relaxare, o bucatarie, pentru cei care vin de departe, si chiar un loc de joaca pentru copii.

O productie completa inseamna un cumul de servicii de care avem grija la cel mai mic detaliu. Cu o experienta in sunet inca din 1996, o alta experienta dobandita si pusa in practica in studioul Pan Records 2006-2010 (Gioia Tauro, Italia) unde am realizat sute de negative Karaoke in diverse genuri muzicale, ne asiguram sa facem lucrurile cat mai bine pentru tine.

 

Our Team

Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in sunet, video, servicii de orchestrare si compozitie, vocal coach si promovare online.

Ai nevoie de un raspuns urgent?

Suntem disponibili pentru tine oricand, oriunde te afli!

0773863191