Masterclass Promo

Pana unde esti dispus sa ajungi ca artist?

Ne place sa lucram cu oameni ambitiosi, care iubesc muzica, care nu trateaza lucrurile superficial astfel incat sa pierdem timpul atat de pretios in studio. Oamenii care nu renunta si fac sacrificii  pentru ceea ce isi doresc cu adevarat sunt tinta programului nostru, MASTERCLASS:

Am gandit bine 2 proiecte prin care sa ambitionam si sa promovam cat mai bine copiii si adolescentii cei mai talentati, cu vocile cele mai bune formate de noi in cadrul celor 2 programe Kids Artist (copii) si Masterclass Artist (adolescenti), in vederea lansarii unui CD album cu tineri artisti pregatiti si promovati de echipa noastra.  Astfel, in fiecare an va fi lansat  acest album muzical cu cele mai bune voci care se formeaza in timp.  Va fi un album format din piese originale foarte fresh, pe beat-uri si sound-uri foarte noi! Totodata cele mai bune voci vor beneficia pe parcurs de piese pentru festivaluri si concursuri!

Masterclass-ul initiat de echipa noastra cuprinde lectii de canto, pian, tobe, dezvoltare artistica, filmari studiosession, videoclipuri muzicale, promovare agresiva online prin site-ul nostru, la nivel national!

Daca te consideri talentat, trimite un material audio-video Demo pe adresa redactiei si te vom contacta in cel mai scurt timp!