ULTIMELE NOUTATI

O productie romano-spaniola, cu o artista din Spania, in care noi ne-am ocupat de orchestrare, montaj voce, si de serviciile de mixaj si masterizare. Piesa a luat drumul Spaniei si este promovata pe diverse canale media spaniole. Speram si in alte tari!

 

 

“I don’t wanna hear”, un beat nou care binedispune, un aer fresh si optimist! Daca doresti ceva asemanator pentru vocea ta, lasa-ne un mesaj! Enjoy!

 

 

“Jazzy, sex and wine” – un beat mai chill, de seara. Merge perfect alaturi de un vin bun, langa persoana dorita! Auditie placuta!

 

 

“Portorico” – o piesa cu sound foarte fresh, antrenanta, cu influente EDM si Club! Ar merge perfect pe litoral, cand vor veni vremurile bune!

 

 

Pe retelele de socializare, Instagram, am primit mesajul “This is so unique but so good at the same time”. Pentru amatorii de ceva diferit, experimental. Un beat de asemenea interesant, cu sunete interesante! Va prezentam – “Different things”

 

 

“Ocean of fantasy” – O constructie comerciala cu lead synth-uri. Adaptabila usor pentru o voce cool, in limba engleza…

 

 

“Infinity” – un aranjament / beat hip hop / pop, cu un instrument acustic cum ar fi pianul, da foarte bine. Enjoy!

 

 

“Spectral Stars” – pentru amatorii de sound trap / muzica pentru jocuri, un beat mai electronic. De asemenea ne-a fost cerut pentru a putea fi folosit ca generic de emisiune TV. Just play!

 

 

“Copilarie, nu pleca!”, o piesa completa (muzica si text), ca o poveste interesanta si totodata universala ca mesaj, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Trecerea ireversibila a timpului atinge pe toata lumea. Cei mici nu vor sa se detaseze de copilarie, iar cei mari parca parca isi aduc aminte cu nostalgie de ea. A fost scrisa cu precadere pentru festivalurile de creatie si interpretare pentru copii si adolescenti, dar situatia cu pandemia a facut ca piesa sa fie folosita de multi copii din tara, online, prin inregistrari si filmari de acasa, in ciuda imprejurarilor. Merita ascultata! E pentru suflet! Cu totii avem asa ceva! This is not a “beat” 🙂

 

 

Alte materiale dragute, in curand. Sa mai si muncim! 🙂